Tre år senare

Det är i dagarna tre år sedan jag skrev ett blogginlägg. Mycket har hunnit hända. Jag utbildade mig till gymnasielärare, men blev inte helt klar. Istället fick jag möjlighet att delta på en spännande resa att utveckla stadsdelsområdet Rinkeby-Kista inom Stockholms stad. Men i juni 2017 tog det stopp när min chef och stadsdelsdirektör blev uppsagd. Sedan dess har jag låtit mig landa över en lång och härlig sommar både i Sverige och Grekland.

Under de här tre åren har mitt skrivande mest skett i snuttform på de olika sociala medierna. I samband med att jag gradvis blåser liv i mitt företagande igen har jag dels uppdaterat min webbplats och dels kikat på min avsomnade blogg. Det är en riktigt intressant tidstämpel inser jag. En hel del har åldrats med värdighet. Annat är mera strunt. Men summa summarum ändå en kollektion av utforskande och lärande som jag kan stå för.

Jag har en ambition att börja skriva lite längre texter igen. Jag gillar bloggformatet. Sen om det blir här eller på den växande plattformen Medium, det får jag se. Kanske båda… Som vanligt blir det publicering med viss oregelbundenhet. Om du följer mig i mina sociala kanaler kommer du se när det finns något nytt.

— Jan