Trial and error

Allt blir inte alltid som man tänkt. Eller egentligen – hur ofta blir det exakt som man tänkt? Ganska sällan om vi skall vara ärliga.

Jag är själv flitig anhängare av ”trial and error” som strategi i livet. Prova om det verkar kul/spännande/viktigt/lärorikt. Ändra om det inte funkar – helt eller delvis. Det finns inga misslyckanden, bara information om sådant som inte fungerar som man tänkt/trodde.

I maj gav jag mig med hull och hår in i familjeförlaget BOOKHOUSE med intentionen att ta över efter min far. Det har varit några lärorika månader och jag inser idag att förlaget inte affärsmässigt har de förutsättningar jag trodde. Det är en bransch i stark omvandling och det är ganska svårt att få en vettig utkomst från ett litet förlag.

Därför har jag beslutat att förändra mitt engagemang och ha förlaget som en bredvid-syssla. Min far är fortfarande aktiv och vi arbetar tillsammans med att utveckla verksamheten. Det blir i den takt det blir. Vilket känns bra.

I samband med detta renodlar jag mina tjänsteerbjudanden. Det kommer att publiceras nytt innehåll här på hemsidan den närmaste tiden. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något.

/jan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.