Ett ögonblick av tacksamhet

Thank-you Ibland får det bli på svenska.

Sitter i min soffa hemma och tycker att jag har ett bra liv. Visst, världen har inte den allra bästa utvecklingen. Jag är till och med riktigt pessimistisk om vad som väntar oss. Men ändå känner jag här och nu en glädje och tacksamhet över det jag får vara med om här i livet. 

Jag har en sådan tur att jag lärt känna så många fantastiska människor – både i Sverige och ute i världen. Människor som är kloka, generösa och nyfikna. Människor som jag får lära mig något av varje dag. Människor som vill ta initiativ och som vill utveckla. Människor som visar kärlek, närhet och omtanke.

Tack. Ni rockar.

Jan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.