About me

[Revised text in English on the way…]

Jag har i över trettio år utforskat ledarskapsfältet. Praktiskt och teoretiskt. Och väldigt brett, med influenser som spänner över många discipliner och kunskapsområden. Jag är själv ledare och har använt mina erfarenheter till att nyfiket utveckla mitt eget ledarskap. Det går alltid att bli lite bättre, lite mer komplett, lite klokare. Jag menar att man som ledare aldrig är fullärd.

De senaste tio åren har jag haft förmånen att vara både coach och mentor till såväl seniora som yngre ledare. Jag har lång erfarenhet av lednings- och organisationsutveckling i allt från dynamiska start-ups till offentliga verksamheter. Jag vågar påstå att jag är allmänkunnig och ett gehör i de flesta frågor som ledare hanterar och hur organisationer funkar och inte funkar. Jag har också empati och förståelse för psykologin knuten till rollen som ledare.

Jag växte upp utomlands, läste naturvetenskap på gymnasiet och läste sedan till civilekonom. Jag har forskat några år, startat och drivit flera företag och har i min konsultpraktik mött tusentals chefer, i alla sektorer, och i över ett hundra olika verksamheter. Jag driver mitt företag KNOWHOUSE AB sedan 1993. Vid sidan av det är jag bl a styrelseordförande i Impact Hub Stockholm och examinerare på den 3-åriga utbildningen i Enterprising Leadership på Kaospilot i Danmark. Jag bor i Stockholm och har två adopterade barn som är 20 och 17 år.