Välmående

Jag företräder en holistiskt syn på människan, livet och verksamheter. Och tror på nyfikenhet och livslångt lärande. Som utpräglad generalist ser jag ständigt spännande och relevanta kopplingar mellan olika kunskapsfält som jag kan integrera i min praktik.

De senaste 5-6 åren har jag aktivt utforskat mitt eget välmående och funnit att en regelbunden utövning av ett antal enkla träningsformer gjort mig mer avslappnad, glad, energirik, kreativ och effektiv. Min lättstimulerade hjärna och kropp mår bra av motsatsen har det visat sig.

Jag är numera utbildad i qigong och massage och erbjuder sessioner som komplement till mina tjänster, både till individer och grupper. Jag har också en enkel och välfungerande meditationspraktik som jag gärna delar.

Om detta är något du är nyfiken på, hör gärna av dig på telefon eller mejl så resonerar vi om ditt behov och om jag kan vara till hjälp. Alla är olika och behöver hitta det som fungerar i sitt eget liv. Att inspireras av andra och pröva nya saker är en process att upptäcka det som just du mår bra av. Om jag kan bidra något blir jag glad. För mig är det helt oviktigt att du praktiserar just det jag praktiserar. Det överordnade är att du hittar den väg som får dig att må bra i hela ditt liv.